На десяти автобусах на Львівщині водії навмисно перешкоджали роботі валідатора

9646 0
Такі результати виявили при перевірці, яка тривала три дні.
ФОТО: ЛЬВІВСЬКА ОВА

ФОТО: ЛЬВІВСЬКА ОВА

На Львівщині за три дні на десяти автобусах зафіксували штучне перешкоджання роботі валідатора. Про це повідомив інвестор з впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду на Львівщині «Smart Ticket Technology».  

«Лише з 4 по 6 березня вибірково оглянуто роботу валідаторів у транспортних засобах приватних перевізників на «АС2», «АС5», «АС 1», «АС 6» та на АС біля Приміського вокзалу. На 10 автобусах були виявлені штучні перешкоди у роботі безготівкової форми оплати з боку водіїв ТзОВ ВТП «Жидачівавтотранс», ТзОВ «Міра і К», ТзОВ «Львівське АТП-14631», ТзОВ «Авто-Лайн», ТзОВ «Фіакр-Львів» та ПП «ВестАвто». Зокрема зафіксовані такі порушення: вимкнені валідатори, заблокований екран або не відкрита зміна водієм», – йдеться у повідомленні. 

Наразі за результатами перевірки складено акти фіксації неробочого обладнання. Щодо порушників застосують штрафні санкції, проте їхній розмір не вказують. 

Нагадаємо, що щодня на Львівщині 43% водіїв приміського громадського транспорту області не вмикають валідатори для безготівкової оплати, коли розпочинають робочу зміну.

Володимир Федорович

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!