На двох школах Львова з’являться національно-патріотичні мурали. Фото

2191 0
Реалізувати роботи учнів можуть в серпні-вересні цього року.
Фото: Інститут міста

Фото: Інститут міста

Дві школи у Львові перемогли у конкурсі на найкращі національно-патріотичні мурали. Найбільше балів набрала 65 школа, а друге місце – 77 школа. Як пояснюють в Інституті міста, їх обрали переможцями за цікаве обґрунтування ідеї малюнку та відповідність тематиці патріотизму.

Реалізувати роботи учнів можуть в серпні-вересні цього року. Протягом літа школярі налагоджуватимуть співпрацю з охочими фінансово допомогти у реалізації проєкту.

Читайте також: У Львові відкрили мурал, присвячений медикам. Фото, відео

Нагадаємо, що львівські школи №15, 60, 65, 68 та 75 змагалися в конкурсі на найкращий варіант муралу, який згодом може з'явитися на одній з них. До роботи над ідеєю залучали школярів та вчителів мистецтва навчальних закладів, а також Центр дитячої та юнацької творчості Залізничного району.

Окрім цього, у Львові на житловому будинку намалювали мурал із зображенням Бориса Возницького, 21 червня минулого року на стіні Лікарні швидкої допомоги відкриють мурал подяки лікарям, а в листопаді минулоріч – мурал у пам'ять про бездомних та бідних, які постраждали від насильства.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!