У поліклініці на вулиці Чупринки встановлять зовнішній ліфт

2172 0
На усі роботи з облаштування ліфта у бюджеті розвитку передбачено 6 мільйонів гривень
Фото:GoogleMaps

Фото:GoogleMaps

У Львові на фасаді будівлі поліклініки, що на вулиці Генерала Чупринки, облаштують ліфт. Учора, 16 квітня на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради затвердили відповідні містобудівні умови та обмеження.

Йдеться про будівлю поліклінічного відділення № 1, що на вул. Генерала Т. Чупринки, 43. Головний архітектор Львова Антон Коломєйцев зазначив, що прибудова – ліфт і всі необхідні систем, будуть легкої і сучасної конструкції.

Тож  комунальному некомерційному підприємству «5-а міська клінічна лікарня м. Львова» погодили видачу містобудівних умов та обмежень для облаштування ліфта на фасаді полікілінки з боку вул. Івана Левинського.

На всі роботи у бюджеті розвитку цього року заклали 6 млн грн.

Зараз, на 4 чи 5 поверх, хворих у медзакладі носять сходами на ношах. Через проблеми із інклюзивністтю у мед закладу також могли виникнути й проблеми із фінансуванням, бо якщо медзаклад не відповідає вимогам НСЗУ, то структура не підписуватиме угоди на державне фінансування тих чи інших напрямків медичної роботи на 2021 рік з лікарнею.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!