На фронті загинули четверо захисників зі Львівщини

4184 0
Герої загинули на війні з росією.
фото умовне

фото умовне

Петро Цурукін

Понад пів року вважався зниклим безвісти трускавчанин Цурукін Петро Миколайович, 1990 р.н. Згодом стало відомо, що воїн загинув. 

Інформацію про привезення тіла воїна та про чин похорону повідомлять додатково на сторінці міської ради. 

Вадим Сухоруков 

15 березня на Донеччині в бою за Україну, її свободу й незалежність загинув 25-річний Герой Сухоруков Вадим В‘ячеславович.

Роман Кравець

16 березня на Донеччині мужньо виконавши військовий обов‘язок, в бою за Україну, її свободу й незалежність загинув Герой Кравець Роман Михайлович, 1976 року народження.

Антон Дац

37-річний Дац Антон Антонович, уродженець Новояворівська та командир бойової машини, загинув у боротьбі за Україну. Він народився в Новояворівську 22 грудня 1986 року. Захисник навчався в Новояворівському ЗЗСО №1. Після закінчення школи переїхав до села Полоничі, Золочівського району, де і проживав. У червні 2023 року був призваний на військову службу до лав Збройних сил по мобілізації. Загинув 12 березня 2024 року на Донеччині на Бахмутському напрямку, отримавши поранення несумісні з життям. Поховали бійця у селі Полоничі. У Захисника залишились донька, мати, батько, брат та дві сестри.

Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!