На фронті загинув Герой зі Львівщини. Що про нього відомо

1774 0
Віктор Лавренчук загинув під час виконання бойових завдань 4 березня 2024 року.
фото умовне

фото умовне

Під час захисту України від ворога загинув дрогобичанин Віктор Лавренчук. Про це повідомила пресслужба Дрогобицької міськради. 

Що відомо про Героя

Народився воїн 14 липня 1978 року. Проживав у Дрогобичі на вулиці Самбірській. Згодом з сім’єю проживав на Тернопільщині, де навчався в школі. Після повернення в Дрогобич навчався у ВПУ №19 на маляра-штукатура. Працював в охоронній сфері. З 13 лютого 2023 року Віктор поповнив лави Збройних Сил України та захищав територіальну цілісність рідної країни на передових позиціях фронту. Під час виконання бойових завдань 4 березня 2024 року життя воїна обірвалось. З рідних у загиблого Героя залишились мати, сестра, племінники

Зустріч траурного конвою з тілом захисника попередньо очікується в п’ятницю, 8 березня. Точний час прибуття, проведення парастасу та чину похорону повідомлять на сторінці міськради додатково.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Юлія Кметик

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!