На хабарі викрили інспекторку Львівської митниці

734 0
Підозрювана реалізувала схему систематичного отримання хабарів.
фото: прокуратура

фото: прокуратура

На Львівщині викрили та повідомили про підозру державній інспекторці одного із управлінь Львівської митниці. Їй інкримінують одержання неправомірної вигоди, вчиненому повторно (ч. 3 ст. 368 КК України). Про це повідомили у Львівській прокуратурі. 

За даними слідства, підозрювана реалізувала схему систематичного отримання хабарів. Неправомірну вигоду одержувала за забезпечення заниження митної вартості ввезених через митний кордон України товарів, а саме автозапчастин.

Читайте також: Стало відомо, хто дав хабар чиновнику Львівської міськради

Сума неправомірної вигоди становила від 4 000 грн до 8 000 грн, залежно від кількості товару. Підозрювану затримано в порядку ст. 208 КПК України після чергового одержання неправомірної вигоди. Під час обушків за місцем проживання жінки виявлено та вилучено готівку на загальну суму понад 170 000 грн.

Слідчі дії тривають. Вирішують питання про обрання затриманій запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення її від займаної посади.

Нагадаємо, 19 березня правоохоронні органи затримали працівника міського управління охорони історичного середовища за підозрою в отриманні неправомірної вигоди. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!