На хабарі за безперешкодний перетин кордону викрили інспекторку Львівської митниці

3692 0
Свої послуги фігурантка оцінила у 8 тисяч гривень.
Умовне фото

Умовне фото

На хабарі за безперешкодний перетин кордону викрили інспекторку Львівської митниці. За даними слідства, посадовиця одержала від громадянина неправомірну вигоду за безперешкодне переміщення ним товару через митний кордон смугою руху «зелений коридор» в напрямку «в`їзд в Україну» та нескладання протоколу про те, що він порушив митні правила.

«За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури викрили та повідомили про підозру державному інспектору митного поста «Рава-Руська» Львівської митниці за фактом одержання неправомірної вигоди, вчиненого повторно (ч. 3 ст. 368 КК України)», – йдеться в повідомленні Львівської обласної прокуратури.

Читайте також: Олег Шахрай вже не очолює львівську митницю

Свої послуги фігурантка оцінила у 8 000 грн. Окрім цього, задокументували те, що жінка неодноразово отримувала хабарі. Станом на зараз тривають невідкладні слідчі дії, вирішують питання про обрання запобіжного заходу і відсторонення підозрюваної від посади.

Нагадаємо, що у Львові судитимуть чотирьох працівників митниці, які продовжили безмитне ввезення автомобілів після скасування пільгового режиму. Загалом, митники незаконно розмитнили 47 автомобілів. Сума збитків бюджету становить понад 3,5 млн. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!