На хабарі затримали голову «земельної» комісії громади біля Львова

5556 0
Чоловіку нібито то пропонували хабар у розмірі близько 20 тисяч грн.

При спробі отримати хабар правоохоронці затримали депутата Івано-Франківської селищної ради, голову постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та екології Романа Спільника. Його підозрюють в отриманні неправомірної вигоди у розмірі близько 20 тисяч грн за оренду комунальної техніки. Про це Tvoemisto.tv стало відомо з власних джерел.

Читайте також: Керівника благодійного фонду на Львівщині викрили на продажі автомобілів, призначених для ЗСУ

Слідчі дії працівники СБУ та прокуратури проводили у п’ятницю, 19 серпня.

Роман Спільник також очолює комунальне підприємство «Благоустрій – Янів», яке працює у сфері інжинірингу, геології та геодезії, також надає послуги технічного консультування у цих напрямках.

Додамо, що Романа Спільника вважають людиною з команди селищної голови Івано-Франківської ТГ Ірини Перун. На місцевих виборах у 2020 році обоє висувалися від партії «Громадянська позиція». 

Юлія Осим

Фото Твоє місто надали власні джерела


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!