Київ

На кількох станціях Київської міської електрички проводять косметичний ремонт

880 0
Станція міської електрички «Русанівка» не працювала з 2011 року.

На станціях міської електрички «Русанівка» й «Київ-Дніпровський» роблять косметичний ремонт – замінюють дефектні плити й латають дірки на дорогах, повідомляють у Telegram-каналі Київської кільцевої електрички.
 
Там додали, що повноцінні ремонти та зміну навігації виконуватимуть пізніше, після офіційного перейменування станцій електрички. Зокрема зупинка «Київ-Дніпровський» стане «Микільською Слобідкою».
 
 
 
Додамо, київська кільцева електричка почала робити зупинку на платформі «Русанівка» лише з 19 квітня. До цього вона не функціонувала з 2011 року та була в занедбаному стані.
 

Як ми писали раніше, «Укрзалізниця» заявила, що подовжує маршрут електрички сполученням Дарниця – Святошин повноцінним кільцем навколо Києва. Це дало змогу мешканцям лівого берега від Воскресенки до Лівобережного масиву, Дарниці та Березняків безпечно та швидко дістатися центрального вокзалу. Також «Укрзалізниця» веде діалог з інвесторами щодо створення нових зупинок кільцевої електрички, зокрема поблизу Либідської та Оболоні.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!