На кільцевій дорозі Львова планують побудувати ще одну смугу руху

5189 0
Йдеться про відтинок від Зубри до Давидова.
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Наступного року на південній об’їзній Львова на трасі Київ – Чоп планують збудувати ще одну смугу руху в напрямку до Давидова. Про це під час апаратної наради в ЛОДА повідомив керівник Служби автодоріг Львівщини Руслан Кандибор.

Читайте також: Біля Львова збудують з'їзд на трасу Київ – Чоп

Йдеться про смугу від ресторану «Рафаель» до розв’язки на Давидів, оскільки, за словами Руслана Кандибора, пропускна здатність цієї  ділянки дороги знижується, а інтенсивність руху транспорту постійно зростає.

«Цю дорогу треба на 70% розширити. Ми зможемо це зробити поточними ремонтами, такими поступовими ділянками, але парелельно треба займатися проектом щодо самої реконструкції капремонту, де необхідно буде облаштувати дворівневі розв'язки» – сказав Руслан Кандибор.

За його словами, на кільцевій дорозі Львова зі сторони Зубри та на розв’язці з вулиці Стрийської щодня проїжджає 27 тисяч машин.

«За останні 10 років кількість автомобілів на цій дорозі збільшилася на 40%. Звичайно, нам потрібний північний обхід, але якщо ми приведемо до належного стану дороги, які в нас є, це дозволить нам скинути трафік хоча б до 20 тисяч» – додав очільник Служби автодоріг Львівщини.

Читайте також: Дорогу Львів – Рівне планують розширити до 4 смуг

Нагадаємо, що цього року на об’їзній Львова, від Зубри до розв’язки на Стрийській, збудували додаткову смугу руху. її вартість становила 27,2 млн грн. Додамо, що саму трасу Київ – Чоп капітально відремонтували та реконструювали до Євро – 2012. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!