На конкурс перевізників у Львові ще не подали жодних пропозицій

2076 0
До завершення прийому документів залишилося два дні.
фото Олександра Шутюка

фото Олександра Шутюка

До 15:00 14 вересня триває прийом документів на конкурс перевізників у Львові. Втім, як повідомив під час брифінгу в. о. управління транспорту Львівської міської ради Олег Партика, наразі на конкурс не подався жоден кандидат. 

Читайте також: Нові автобуси МАЗ мають виїхати на вулиці Львова наступного тижня. Фото

«У п’ятницю – останній день прийому документів на участь у конкурсі. До сьогодні документи ще ніхто не подав. Але як показує практика – всі подаються у останній момент», – розповів Олег Партика.

За його словами, після закінчення терміну прийому документів їх перевірятимуть упродовж двох тижнів, після чого їх відправлять на перевірку до відповідних структур. 

«2 жовтня має засідати конкурсна комісія. Якщо не буде зміщення термінів, то після проведення конкурсу нові перевізники мають запрацювати за 10 днів, тобто в середині жовтня», – уточнив Олег Партика.

Читайте також: На які маршрути варто випустити нові автобуси у Львові

Нагадаємо, 16 серпня у Львові оголосили новий конкурс перевізників, який передбачає «звичайний» режим курсування, замість «маршрутного», штрафи для водіїв за невиконання рейсів і порушення правил дорожнього руху, зменшення лотів (до 3-5) та збільшення кількості автобусів великого класу на маршрутах, де зараз курсують автобуси Богдан та Еталон.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!