На Коперника у Львові облаштують пішохідний перехід

1852 0
Йдеться про перехрестя Коперника – Сахарова – Вітовського – Нечуя-Левицького.
го "Зручне місто"

го "Зручне місто"

На вулиці Коперника у Львові облаштують пішохідний перехід. Про це повідомляє ГО «Зручне місто» на своїй сторінці у Фейсбуку.

Відповідне звернення у травні отримали в управлінні транспорту. Йдеться про облаштування пішохідного переходу з пониженням бордюрів через вулицю Коперника біля перехрестя Коперника – Сахарова – Вітовського – Нечуя-Левицького.

Читайте також: Яким може бути сквер на місці самобуду на Сосновій у Львові. Візуалізація

Нагадаємо, що на вулиці Коперника у Львові під мурами монастиря святого Лазаря прокладають велопішохідну доріжку. Верхня терасу вулиці реконструюють під спільну зону для велосипедистів та пішоходів шириною 2,5 м. Завершити будівельні роботи планують до середини вересня, після чого почнуть висаджувати озеленення.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!