На кордоні з Польщею встановили перші мобільні пункти обігріву

923 0
Мобільний пункт забезпечений належним зв’язком та доступом до мережі Інтернет.
Фото: ДСНС Львівщини

Фото: ДСНС Львівщини

У вівторок, 8 листопада, на кордоні з Польщею поблизу пункту пропуску «Краківець» встановили перші мобільні пункти обігріву, де люди зможуть перепочити, поїсти, випити теплого чаю, отримати теплі речі й засоби гігієни. За потреби там надаватимуть медичну та психологічну допомогу.

Джерело: Львівська ОВА

Читайте також: На Львівщині з'являться стаціонарні пункти обігріву

У мобільних осередках облаштована дитяча ігрова зона та простір для матерів із дітьми. Пункт тимчасового розміщення людей забезпечений належним зв’язком та доступом до мережі Інтернет.

Також сьогодні поблизу пункту пропуску державного кордону «Краківець», що на Львівщині, відбулися міжнародні навчання щодо надання допомоги постраждалому населенню України в пунктах пропуску на тему: «Організація міжнародної взаємодії та функціонування пунктів надання допомоги населенню на українсько-польському кордоні». У межах навчань встановили мобільні пункти обігріву.

Нагадаємо, на час зимового періоду на Львівщині планують облаштувати стоянки для відстою легкового та великогабаритного транспорту.  Стоянки для відстою також зʼявляться на кордоні з Польщею для водіїв, які прямують у Європу. У пунктах пропусках «Краківець» і «Шегині» передбачені місця для обігріву, кафе, а також санвузли.

Антоніна Костик

Фото: ДСНС у Львівській області 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!