Київ

На Київщині будують протирадіаційні укриття для двох ліцеїв

704 0
У місті Узин Білоцерківського району розпочалося зведення споруд цивільного захисту із захисними властивостями протирадіаційного укриття для двох навчальних закладів.

Про це повідомляє КОВА.

Як зазначається, нові укриття отримають ліцеї “Успіх” та “Обдарованість”. У захисних спорудах передбачене зведення посилених конструкцій.

Також влаштують наливну композитну підлогу, облаштують санвузли, виконають гідроізоляцію стін та перегородок.

Кожне укриття розраховане на 500 осіб. Крім цього, понад 1000 дітей громади матимуть доступ до позашкільної освіти, оскільки на базі ліцеїв організована робота гуртків, секцій та клубів.

Нагадаємо, у селі Мархалівка у Фастівському районі на Київщині, почали будівництво укриття цивільного захисту на території місцевої гімназії.  Площа майбутнього укриття для гімназії — понад 365 кв. м. Його обіцяють зробити протирадіаційним. Сховище зможе вмістити 235 людей.

Також, як ми писали, на Київщині у Гоголівському ліцеї Броварського району будують нове укриття для учнів та працівників закладу площею 707 м². 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!