Київ

На Київщині до кінця року завершать відбудову трьох мостів

1032 0
Йдеться про три мости – через річку Ірпінь, Здвиж та Тетерів.
ФОТО: СЛУЖБА ВІДНОВЛЕННЯ І РОЗВИТКУ ІНФРАСТРУКТУРИ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ / FACEBOOK

ФОТО: СЛУЖБА ВІДНОВЛЕННЯ І РОЗВИТКУ ІНФРАСТРУКТУРИ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ / FACEBOOK

До кінця року планують завершити відбудову трьох мостів на дорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин, які були зруйновані на початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну. Про це повідомив директор служби відновлення і розвитку інфраструктури у Київській області Руслан Нічик.
 
Зокрема йдеться про міст через річку Ірпінь (134 м), через річку Здвиж (102 м) та через річку Тетерів (289,6 м).
 
«Більш як рік минуло з моменту деокупації області. За цей час були проведені демонтажні роботи на всіх трьох об'єктах, також паралельно мостам звели тимчасові переправи, які працюватимуть до завершення капітальних ремонтів», – зазначив директор служби відновлення.
 
Наразі роботи з відновлення мостів тривають.
 
 
 
 
Загалом, унаслідок повномасштабного вторгнення росії в Україну в регіоні було зруйновано 24 штучні споруди. Після деокупації області пріоритетною задачею Служби було відновлення проїзду для налагодження логістики.
 
Нагадаємо, на Київщині продовжують відбудовувати 50-метровий міст у Фастівському районі, також з нуля відбудували міст через річку Таль.
 
Як повідомлялося раніше, Citibank надасть Україні в кредит 31 млн євро на відбудову мостів у Київській області.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!