На Київщині під час обстрілів постраждав лев

4907 0
Він дуже злякався гучних вибухів.
Лев Брецель. Фото: UAnimals

Лев Брецель. Фото: UAnimals

Під час обстрілів Київщини травмувався лев із «Центру порятунку диких тварин Наталії Попової та UAnimals». Про це повідомили у UAnimals. 

«Це Брецель – лев, який зараз перебуває тимчасово в Центрі порятунку диких тварин. Під час сьогоднішньої атаки на Київ він дуже злякався гучних вибухів та, намагаючись врятуватись, побився об вольєр», – пояснюють там. 

Читайте також: Кличко розповів про руйнування в Києві внаслідок ракетних ударів

Нагадаємо, 10 жовтня російські війська вдалися до масованих обстрілів усієї України, спрямувавши вогонь проти цивільного населення. Є руйнування об'єктів інфраструктури й жертви серед мирних жителів.

Що стосується Київської області, то там внаслідок обстрілів постраждали 10 осіб, 1 людина загинула.Також в регіоні пошкоджено два об’єкти критичної інфраструктури, близько 30 житлових будинків, одна адміністративна будівля та склад приватного підприємства. 

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!