Київ

На Київщині понад 88 тисяч родин залищилися без світла

598 0
Буревієм пошкоджені 108 ліній 10 кВ, 2 774 трансформаторних підстанції.
Фото умовне

Фото умовне

У Київській області через негоду знеструмлені домівки понад 88 тисяч родин.  Буревієм пошкоджені 108 ліній 10 кВ, 2 774 трансформаторних підстанції. Про це повідомили у ДТЕК.

«Наразі без світла 88 353 родини майже по всій області. Більш за все постраждали Обухівський, Фастівський та Бучанський райони. Наші фахівці в посиленому режимі з ночі ліквідовують наслідки негоди. Сильний вітер, дощ та падіння дерев і конструкцій подекуди ускладнюють роботи», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що , у Шевченківському районі через падіння гілок жінка отримала травму хребта. Потерпілу госпіталізували до лікарні. На просп. Берестейському на автівку впало дерево.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!