Київ

На Київщині притулок, де рятують тварин з Херсонщини, можуть закрити. Як допомогти

701 0
Притулок має значні борги, тому там просять про допомогу.

Притулок в Ірпені, де лікують врятованих тварин, перебуває на межі закриття через борги. Про це розповіла його волонтерка в Instagram.
 
Дівчина, на ім'я Анастасія розповіла про реалії порятунку десяток тварин та борги у 200 000 грн, що з кожним тижнем зростають.
 
«Ці гроші підуть на рятування надскладних тварин. Усі кошмари, що з ними були, я навіть написати не можу, бо інста одразу заблокує», – йдеться в дописі.
 
 
Допомогти фінансово можна, зробивши грошовий переказ на карту Монобанк Анастасія Т. 5375414115367020 або PayPal [email protected].
 
Нагадаємо, у Києві запрацював сервіс «єКуточок» для власників домашніх тварин і зооволонтерів. Усі деталі читайте тут.
__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!