Київ

На Київщині розпочали підготовку до опалювального сезону

710 0
Комунальники вже розпочали ремонти водопровідних та каналізаційних мереж, насосних станцій, очисних споруд, артсвердловин та інших об'єктів.
Фото: Київтеплоенерго

Фото: Київтеплоенерго

У Київській області розпочали підготовку до опалювального сезону 2023/2024 року. Про це повідомив очільник Київської ОВА Руслан Кравченко.

«Зокрема, йдеться про підготовку 7,2 тис. житлових будинків, 587 шкіл, 434 дитсадків, 1037 медзакладів, 1,4 тис. котелень, 0,8 тис. км теплових мереж», – розповів чиновник.

Зазначається, що там, де є потреба, планують відремонтувати водопровідні та каналізаційні мережі, насосні станції, очисні споруди, артсвердловини.
 

Крім того, голова Київської ОВА зауважив, що наразі вже визначили план заходів, який дозволить забезпечити стабільність опалювального сезону та належне функціонування об’єктів житлово-комунального господарства та соціально-культурного призначення. Зокрема, органи місцевої влади вже розробляють графіки виконання всіх підготовчих робіт. Йдеться про визначення щомісячного обсягу робіт, необхідного фінансування та конкретних виконавців.

Також для належного контролю за ходом підготовки на обласному та місцевому рівнях будуть утворені територіальні штаби. 

Нагадаємо, у Києві та області почали відключатися від тепломереж 8 квітня. Майже відразу комунальники отримали завдання підготувати регіон до наступного опалювального сезону.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!