Росія планувала захопити лівий берег Києва під виглядом стратегічним військових навчань

1890 0
Відповідні розпорядження опублікували розвідники.
КИЇВ 28 ЛЮТОГО, СКРІНШОТ ВІДЕО
Фото: Українська правда

КИЇВ 28 ЛЮТОГО, СКРІНШОТ ВІДЕО Фото: Українська правда

Росія планувала захоплення України, зокрема, лівобережної частини Києва під виглядом стратегічних військових навчань. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони.

«Здобуті воєнною розвідкою України документи свідчать про наміри окупантів захопити столицю України. Зокрема угруповання російських військ «Центр», яке діяло на чернігівському та сумському напрямках, отримало завдання захопити лівобережну частину Києва», – зауважують у відомстві. 

Читайте також: Трасу Київ – Чоп частково перекрили 

У Міноборони України посилаються на бойове розпорядження командира 96 окремої розвідувальної бригади, яке він отримав зі штабу 1 танкової армії західного військового округу. В документі визначили етапи проведення наступу та завдання для особового складу бригади.

Розпорядження складається з 8 сторінок та містить опис основних етапів проведення наступу. Повна версія розпорядження доступна за посиланням

Нагадаємо, у розвідці Великої Британії вважають, що президент рф володимир путін цікавиться східними областями України та готується до нового наступу. Краматорськ та Костянтинівка можуть бути його наступними цілями.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!