На Київщині створять реабілітаційний центр для військових та цивільних

1517 0
На першому етапі планують розгортання щонайменше 30 місць.
Фото умовне

Фото умовне

На Київщині створять реабілітаційний центр для військових та цивільних. Про це повідомляють у Київській обласній військовій адміністрації за результатами першого засідання робочої групи щодо його створення. 

«Наразі в Київській області немає військового госпіталя, який би мав реабілітаційний центр із наданням комплексної профільної медичної допомоги тим, хто цього потребує. Під час першого засідання учасники робочої групи напрацювали «дорожню» карту створення реабілітаційного центру для поранених військових та цивільного населення», – йдеться в повідомленні. 

Читайте також: У Києві суд повернув громаді ділянки в центрі міста, якими незаконно володіли сторонні особи 

Зокрема, робоча група визначилася, що заклад першочергово займатиметься ортопедичною реабілітацією, і його створять на базі Київської обласної клінічної лікарні №2. На першому етапі реалізації проєкту планують розгонути щонайменше 30 місць.

Крім того, учасники робочої групи вже працюють над розробкою концепції центру та планом заходів. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!