Київ

На Київщині відбудовують міст на «Варшавці»

911 0
Капітальний ремонт мосту проводять на автошляху міжнародного значення Київ-Варшава.
ФОТО: СЛУЖБА ВІДНОВЛЕННЯ І РОЗВИТКУ ІНФРАСТРУКТУРИ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ / FACEBOOK

ФОТО: СЛУЖБА ВІДНОВЛЕННЯ І РОЗВИТКУ ІНФРАСТРУКТУРИ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ / FACEBOOK

На Київщині продовжують відновлювати міст через річку Здвиж – зараз там бетонують монолітну плиту. Про це інформують у службі відновлення і розвитку інфраструктури у Київській області у Facebook.
 
Як зазначають у службі, цей міст є частиною важливої транспортної артерії країни. Мостовики працюють на об'єкті відновлення на трасі М-07 Київ – Ковель – Ягодин. Міст було зруйновано на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.
 
 
«Сьогодні мостовики бетонують монолітну плиту 2 і 3 прогонів. Раніше було влаштовано 36 метрові індивідуальні балки прогонових будов з попередньо напруженого залізобетону, укріплено конуси, влаштовано очисні споруди», – йдеться у повідомленні служби.
 
 
Після звільнення області від окупантів, поруч з мостом облаштували тимчасовий об'їзд для забезпечення транспортного сполучення по трасі М-07. Він функціонуватиме допоки не відбудують основний міст.
 
Нагадаємо, на Київщині завершують капітальне відновлення мосту на Фастівщині та у Вишгородському районі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!