Київ

На Київщині відключатимуть світло. Графік

726 0
На Київщині тривають роботи з підвищення надійності електропостачання
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На території Київської області у місті Бровари та навколишніх населених пунктах відключатимуть електроенергію. Про це попередили у Броварській міській раді.

Як зазначається, відключення світла відбудеться через роботи з підвищення надійності електропостачання та попередження аварій.

Зокрема, електроенергія буде відсутня за такими адресами:

м. Бровари з 8.00 – 18.00:

вул. Броварської сотні.

с. Требухів з 8.00 – 18.00:

вул. Березова, вул. Бориспільська, вул. Вокзальна, пров. Вокзальний, вул. Жулянівська, вул. Каленчекова, вул. Лесі Українки, вул. Малинова, вул. Повстанська, вул. Швидака Максима.

с. Княжичі з 8.00 – 18.00:

вул. Бориспільська, пров. Бориспільський, вул. Будівельників, вул. Сковороди Григорія, вул. Героїв України, вул. Грушевського Михайла, вул. Київська, вул. Кінна, вул. Корольова Сергія, вул. Новосьолова Максима, вул. Лагунової Марії, вул. Молодіжна, вул. Незалежності, вул. Переяславського полку, вул. Петренка Сакія, вул. Садова, вул. Слави, вул. Стельмаха Михайла, вул. Травнева, вул. Требухівська, вул. Урожайна, вул. Франка Івана, вул. Чорновола В’ячеслава, вул. Яблунева.

с. Княжичі з 9.00 – 15.00:

вул. Київська, вул. Лагунової Марії, вул. Молодіжна, вул. Петренка Сакія.

Нагадаємо, ДТЕК Київські електромережі в умовах воєнного часу вже оновив 538 важливих енергетичних об’єктів та 76 кілометрів повітряних ліній електропередачі в Києві.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!