ДТЕК у Києві оновив більше 500 енергооб'єктів у межах підготовки до зими

558 0
Відремонтували 3942 кабельних ліній та 76 кілометрів ліній електропередачі.
UNSPLASH

UNSPLASH

ДТЕК Київські електромережі в умовах воєнного часу вже оновив 538 важливих енергетичних об’єктів та 76 кілометрів повітряних ліній електропередачі. Про це повідомила пресслужба компанії.

«Енергетики ДТЕК Київські електромережі готують мережі столиці до зими. Технічно оновили 538 енергооб’єктів різного класу напруги, відремонтували 3942 кабельних ліній та 76 кілометрів ліній електропередачі», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві подають тепло до будинків на мінімальних параметрах

Зокрема, ДТЕК створив резервний аварійний запас і сформував 173 бригади, які готові 24/7 відновлювати електропостачання після аварій. В цілому для підвищення надійності мереж столиці до кінця року оператор системи розподілу ще оновить 319 енергооб’єктів, відремонтує 692 кабельних ліній та 14 км повітряних ліній. 

Нагадаємо, на сьогодні система теплопостачання Києва працює на мінімально допустимих параметрах, враховуючи зовнішню температуру повітря. Це дозволяє не допустити охолодження будинків, що могло б статися під час повної відсутності опалення. 

Юлія Кметик

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!