Київ

На Київщині заборонили всі розважальні заходи після 21:00

1123 0
У військовій адміністрації вказують не лише на моральний бік, а й на безпекову ситуацію в області.
Ілюстративне фото: Львів онлайн

Ілюстративне фото: Львів онлайн

Усі розважальні заходи в Київській області мають закінчуватися не пізніше 21:00. Відповідне рішення ухвалив оперативний штаб Київської обласної військової адміністрації.

Йдеться про концерти, шоу-програми, дискотеки та інші розважальні заходи, зауважують в КОВА.

«Війна триває... дехто про це забув. Продовжують розважатися навіть під час повітряної тривоги під гучну музику та світлове шоу. Наприклад, як це було декілька днів тому в Одесі. Тому йдеться не лише про моральний бік, але й про безпеку», – прокоментував рішення голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

Він додав, що за дотриманням норм активно стежитимуть працівники поліції.

Читайте також: дружина Никоряка у виправдання відвідин ресторанів чоловіком у комендантську годину, почала говорити тезами російської пропаганди

У березні в Києві та області скоротили тривалість комендантської години. Вона триває з 00:00 до 05:00. Громадський транспорт у Києві та області почав працювати на годину довше. Крім того, в Києві дозволили продавати алкоголь до 21:00.

До слова, мер Києва звільнив директора Департаменту культурної спадщини КМДА Олександра Никоряка за те що той у комендантську годину відвідував ресторани. Окрім цього, журналісти «Української правди» помітили поруч з ексчиновником забудовника Артура Мхітаряна (Taryan Group).

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!