У центрі Києва на будинку загорілася газова труба

4358 0
Причину пожежі встановлюють.

Ввечері 27 вересня у Подільському районі Києва сталася пожежа. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України в столиці. 

«27 вересня о 21:11 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Костянтинівській, 59/5, що у Подільському районі столиці. На місце події негайно прибули вогнеборці 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю, бійці встановили, що в арці 5-поверхового житлового будинку сталось загоряння газової труби», − пояснюють там.

Читайте також: У Києві пропонують скасувати зупинку громадського транспорту під час повітряних тривог

О 21:17 рятувальники локалізували займання та о 21:52 − ліквідували. На місці задіяли 2 одиниці основної пожежно-рятувальної техніки, а також 10 чоловік особового складу.

Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, вранці 23 вересня у ліцеї імені Івана Пулюя, що на вул. Івана Пулюя, 16 у Львові, сталася пожежа через загоряння електрощитової коробки у підвалі будівлі. Дітей та персонал евакуювали за межі навчального закладу.

Софіко Векуа
ТЕГИ: пожежа, київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!