У Києві пропонують скасувати зупинку громадського транспорту під час повітряних тривог

774 0
Проєкт рішення стосується як наземного транспорту, так і метрополітену.
Громадський транспорт, Київ/Фото умовне

Громадський транспорт, Київ/Фото умовне

У Києві пропонують скасувати зупинку громадського транспорту під час повітряних тривог. Відповідний проєкт рішення зареєстрували у Київській міській раді. Текст документа уже опублікований на офіційному сайті Київради, наразі він перебуває на розгляді профільних комісій.

Проєкт рішення стосується як наземного транспорту, так і метрополітену.

Читайте також: В Україні зростуть податки для частини ФОПів. Коли і на скільки 

У документі пропонують забезпечити безперебійне «перевезення пасажирів транспортом (залізничним транспортом, міським наземним пасажирським транспортом) у межах міста Києва весь час поза межами дії комендантської години, зокрема під час повітряної тривоги, крім випадків, коли це несе пряму загрозу безпеці руху транспорту, здоров’ю та життю пасажирів». 

Нагадаємо, що у Києві наземний громадський транспорт зупиняє курсування на час повітряних тривог. Про те, як потрібно діяти під час сигналу «повітряна тривога», якщо ви у той час перебуваєте у транспорті, банку, торговельно-розважальному центрі чи на ринку, читайте на сайті Тvoemisto.tv за посиланням.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!