На Левандівці проведуть реконструкцію притулку для дітей

727 0
Старий корпус буде реконструйовано, в частині перепланування та збільшення його поточної площі.
Фото умовне

Фото умовне

У Залізницчному районі Львова проведуть реконструкцію Притулку для дітей Служби у справах дітей Львівської ОВА. Старий корпус буде реконструйовано, в частині перепланування та збільшення його поточної площі. 

Джерело: ЛОВА

«Адже, враховуючи кількість внутрішньо-переміщених осіб з інших. Саме цей об’єкт увійшов до переліку об’єктів Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області, що будуватимуть протягом 2023- 2024 років за кошти обласного бюджету», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На порталі «Дія» з'явилися п'ять нових послуг з усиновлення

Проєктом передбачена реконструкція центрального корпусу приміщення Притулку. Йдеться також про добудову 4-ох поверхового корпусу та спортзалу під розміщення Центру підтримки дітей та сім’ї з наступними відділеннями: термінове улаштування до 30 осіб, служба підтримки сімей до 10 осіб, відділення матері і дитини до 20 осіб, адміністрація Центру, персонал до 40 осіб, у тому числі медичний персонал. Будівлі будуть об’єднані критими переходами загальною площею добудованих приміщень орієнтовно 2000 м2. 

Нагадаємо, на Львівщині створили ще один будинок сімейного типу. Його відкрили у Бродівській територіальній громаді Золочівського району. Туди на виховання та спільне проживання влаштували 4 дітей-сиріт, які є рідними між собою та одну дитину, позбавлену батьківського піклування.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!