На Львівщині 13-річна велосипедистка загинула внаслідок зіткнення з мотоциклом

82479 0
За кермом мотоцикла «FOSTI 21» був 19-річний місцевий мешканець.
фото поліції львівської області

фото поліції львівської області

На Львівщині 13-річна велосипедистка загинула внаслідок зіткнення з мотоциклом. Дорожньо-транспортна пригода сталася 25 травня, близько 20:30, на вулиці Завадка у селі Явора Самбірського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, сталося зіткнення мотоцикла «FOSTI 21», за кермом якого був 19-річний місцевий мешканець, із велосипедом, яким керувала 13-річна жителька цього ж села. Унаслідок ДТП мотоцикліст та велосипедистка отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували. Незважаючи на зусилля медиків,  від отриманих травм дівчинка померла у лікарні. Водій мотоцикла перебуває у реанімації.

Читайте також: У Моршині в ДТП з вантажівкою постраждали понад 10 пасажирів маршрутки

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі проводять досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!