На Львівщині 9-річна дівчинка продала свої іграшки, аби підтримати ЗСУ

1392 0
Надалі Діана планує приєднатися до інших дітей та брати участь у благодійних ярмарках на потреби ЗСУ.
Фото: Суспільне

Фото: Суспільне

У місті Новояворівськ, що на Львівщині, 9-річна дівчинка продала свої іграшки, аби допомогти ЗСУ. Так дитині вдалося зібрати понад дві тисячі гривень. Про це повідомляє Суспільне.

«Вона перебирала іграшки усвідомлено з тим, що хоче допомогти нашим солдатам, і безболісно, тому що вона каже, що вони там набагато більше страждають, ніж ми тут. Вона хотіла допомогти хоч якось», — розповіла мама дівчинки.

Читайте також: «Я збираю на зброю солдатам». П'ятирічна дівчинка із Львівщини продає кекси, аби підтримати ЗСУ

У родині ще є менший хлопчик, тож деякі його іграшки також віддали на ярмарок. Діана кілька днів виходила по кілька годин та продавала іграшки. Так, вдалось зібрати 2271 гривень. Кошти передали благодійному фонду «Місто добрих людей» 

«Діана, хоч їй тільки 9 років, за останні кілька місяців дуже подорослішала. Вона почала мислити як доросла людина. У нас теж на передовій є мій брат і вона хоче надалі допомагати», —  каже мама Марія Бєляєва.

Читайте також: Плетіння маскувальних сіток і автомобіль для ЗСУ. Що потрібно сьогодні для нашої перемоги

Надалі Діана планує приєднатися до інших дітей та брати участь у благодійних ярмарках на потреби ЗСУ.

Нагадаємо, 8-річний хлопчик із Львівщини співами зібрав для українських захисників понад 70 тисяч грн.

Фото: Суспільне

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!