«Я збираю на зброю солдатам». П'ятирічна дівчинка із Львівщини продає кекси, аби підтримати ЗСУ

3135 0
За три місяці вдалося зібрати майже 3 тисячі гривень.
Фото: Суспільне

Фото: Суспільне

У Пустомитах, що на Львівщині, п’ятирічна Єва разом з мамою та бабусею пече кекси та продає їх. Виручені гроші батьки дівчинки переказують для підтримки Збройних сил України. Про це повідомляє Суспільне.

Читайте також: Що потрібно сьогодні для нашої перемоги. Перелік волонтерських збірок

Солодощі власного виробництва дитина продає неподалік свого будинку. А зароблені гроші її батьки надсилають для військових. За три місяці вдалося зібрати майже 3 тисячі гривень.

«Я збираю на зброю солдатам! Щоб війна швидше закінчилась і солдатики повернулись додому живими! Я просто хотіла продавати картинки, але картинки щось не дуже були…», — каже Єва Грущинська.

Читайте також: На Львівщині діти створили блокпост і зібрали гроші на бронежилети для військових

Дитячі малюнки у Пустомитах купували нечасто. А от кекси, розповідає Єва, продаються швидко – за пів години. За словами мами Єви, допомагати військовим — ініціатива дитини. За весь час вдалося зібрати майже три тисячі гривень.

Нагадаємо, 8-річний хлопчик із Львівщини співами зібрав для українських захисників понад 70 тисяч грн.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!