На Львівщині авто зіткнулось з автобусом. Є постраждалі

9559 0
На момент зіткнення в автобусі було 20 пасажирів.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

У неділю, 25 червня, о 18:39 до Служби порятунку  надійшло повідомлення, що на трасі Ковель - Жовква в місті Великі Мости на вул. Львівська Червоноградського району відбулося зіткнення автомобіля «Skoda Fabia» та рейсового автобуса «ETALON».

Джерело: ДСНС

Автобус здійснював рейс за маршрутом «Рава-Руська – Червоноград», у ньому на момент зіткнення було 20 осіб. Внаслідок ДТП травмовано пасажирку з рейсового автобуса, 1966 року народження та водія автомобіля «Skoda Fabia», 1952 року народження.

Читайте також: Внаслідок ДТП на Львівщині постраждали двоє людей

Рятувальники дістали водія з понівеченої автівки, після чого транспортували травмованого до карети швидкої медичної допомоги. Потерпілих із травмами різного ступеня важкості госпіталізували в Червоноградську центральну місцеву лікарню.

До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди залучили 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Обставини та причини події з’ясовують правоохоронні органи.

Нагадаємо, що 24 червня о 19:56 поблизу села Гутище Золочівського району на автодорозі «Золочів-Ясенів» водій легкового автомобіля «Skoda Fabia» не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

ТЕГИ: ДТП

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!