На Львівщині частково обмежать рух транспорту через велоперегони

2141 0
Водіїв закликають обирати альтернативні шляхи.

Цих вихідних, 22 та 23 квітня, на Жовківщині тимчасово обмежать рух транспорту на деяких дорогах. Це пов’язано з проведенням на території області національного чемпіонату з велоспорту на шосе за трековою програмою Zhovkva Cup Race. Про це повідомили управлінні молоді та спорту ЛОДА.

Сьогодні, 22 квітня, рух обмежать на трасі Зіболки-Жовква Т1425 з 12:00 до 15:00. У цей день найкращих визначатимуть у командній гонці на час на дистанції 4 кілометри.

У неділю, 23 квітня, з 9:00 до 20:00 обмежать рух вулицями міста Жовква – площею Вічева, вулицями Лесі Українки, Лісна та Степана Бандери. У цей день визначать чемпіонів у груповій гонці на різних дистанціях – від 15 до 30 кілометрів.

Читайте також: Львів'янка Олена Старікова перемогла на міжнародних змаганнях

Водіїв закликають обирати альтернативні шляхи або ж планувати подорожі в інший час.

Нагадаємо, що 22 квітня, найкращих визначатимуть у командній гонці на час на дистанції 4 кілометри. А 23 квітня, визначать чемпіонів у груповій гонці на різних дистанціях – від 15 до 30 кілометрів.

Для довідки

Zhovkva Cup Race – це дводенні велоперегони національного рівня нового формату. Під час церемонії нагородження відбудеться благодійний концерт та ярмарка від Львівського обласного пластового центру на підтримку Збройних сил України. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гаряч новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!