На Львівщині через святкову гірлянду сталася пожежа у квартирі

2483 0
Удома на момент пожежі перебувала 28-річна матір з дитиною. Жінку госпіталізували у Дрогобицьку міську лікарню.
Photo by Wes Hicks on Unsplash

Photo by Wes Hicks on Unsplash

У Дрогобичі 4 січня на вул. Коновальця, 15 виникла пожежа у квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Про це повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області.

На момент пожежі у квартирі перебувала 28-річна жінка з дитиною. Відчувши неприємний запах і побачивши займання в кімнаті, жінка намагалась самостійно загасити пожежу, однак коли їй не вдалося, вона вибігла з дитиною на руках до сусідів.

Вогонь знищив речі на площі 4 кв.м. Жінка отруїлась продуктами горіння, її госпіталізували у Дрогобицьку міську лікарню.

Як з’ясувалось на місці події, ймовірною причиною пожежі могла стати ввімкнена гірлянда, якою були прикрашені меблі в спальні.

Над ліквідацією пожежі працювали 8 рятувальників.

Рятувальники Львівщини закликають мешканців не провокувати пожежі у побуті і нагадують правила використання новорічних електричних прикрас:

  • застосовуйте електричні гірлянди тільки заводського виготовлення;
  • обов'язково перевірте справність електричного проводу, його ізоляцію;
  • в разі, якщо ви помітили якусь несправність гірлянди – з'явилося миготіння лампочок, іскріння, сильне нагрівання проводу, - не користуйтеся нею;
  • не залишайте увімкнену гірлянду без нагляду.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!