На Київщині заборонили гірлянди й ілюмінацію

1345 0
Це стосується як комерційної, так і комунальної та державної власності.
Київська новорічна ялинка-2021 на Софійській площі. Фото: Українська правда

Київська новорічна ялинка-2021 на Софійській площі. Фото: Українська правда

На території Київської області заборонили використання святкової ілюмінації — гірлянд, світлових декорацій тощо. Відповідне рішення прийняли на Оперативному штабі ради оборони Київської області.  

Джерело: голова обласної військової адміністрації Олексій Кулеба в Telegram

Це стосується як комерційної, так і комунальної та державної власності.  

Читайте також: Масових святкувань на Різдво у Києві не буде, - Кличко

«Світлові декорації новорічних ялинок, парків, вулиць — залишимо на потім. Ми чинимо спротив ворогу, який здійснює енерготерор нашої країни. Максимальна економія електроенергії — це наш цивільний фронт сьогодні», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше міський голова Києва Віталій Кличко сказав, що цьогоріч масових святкувань Нового року та Різдва не буде. Проте влада схиляється до того, щоб святкова ялинка таки була.
 
Віримо в перемогу після якої новорічної ілюмінації нам точно потрібно буде дуже багато. Якісна святкова ілюмінація від ledworld.ua.
 
Ольга Коваль

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!