На Львівщині у чоловіка вилучили сигарети з підробленими акцизними марками на 12 млн грн

1651 0
Він незаконно продавав продукцію по всій Україні.
Фото: БЕБ

Фото: БЕБ

На Львівщині чоловік незаконно продавав сигарети за допомогою соціальних мереж.. Зокрема, у Дрогобичі він орендував три склади, де зберігав нелегально виготовлений товар. Про це повідомляє Бюро економічної безпеки України. 

Під час обшуків у чоловіка вилучили сигарети без марок та з підробленими марками акцизного податку на 12 млн грн, транспортний засіб, мобільні телефони та понад 100 тис. грн готівкою. Мешканцю Львівщини, який за допомогою соціальних мереж організував незаконний продаж сигарет по всій Україні, повідомили про підозру. Йому загрожує позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також: Мешканець Львівщини продавав неіснуючі автозапчастини в соцмережі

Нагадаємо, що у Львові бухгалтерку-касирку однієї з кредитних спілок міста засудили до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна за привласнення чужих коштів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!