У Львові працівниця кредитної спілки привласнила майже 600 тис. грн

924 0
За це їй призначили покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Фото: Getty photos

Фото: Getty photos

У Львові бухгалтерку-касирку однієї з кредитних спілок міста засудили до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна за привласнення чужих коштів в особливо великих розмірах. Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі. 

«Засуджена протягом 2014-2016 років працювала бухгалтером-касиром в одній з кредитних спілок Львова. Як посадова особа, фігурантка мала ключ до сейфу організації. В ньому знаходилися гроші, які надходили з усіх відділень спілки. За час роботи у фінансовій організації вона незаконно взяла кошти з сейфу», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: У Львові під час ремонту дороги привласнили 200 тисяч грн

Таким чином засудженій вдалось привласнити суму у розмірі майже 600 тис. грн.

Нагадаємо, що керівник Яворівського лісництва у Львівській області продавав лісопродукцію та дрова без відповідних документів. Вартісні породи сосни та дуба продавалися під виглядом звичайних дров, які коштують у кілька разів дешевше.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!