На Львівщині чоловік отримав 80% опіків тіла через вибух каністри з бензином

8921 0
Чоловік зберігав пальне у старій каністрі, яка протікала, а вибух спричинив звичайний недопалок сигарети.
Фото: Перше ТМО Львова

Фото: Перше ТМО Львова

35-річний чоловік з Львівської області постраждав від вибуху каністри з бензином. Його у шоковому стані госпіталізували в опіковий Центр Лікарні св. Луки Першого медоб’єднання Львова. Про це повідомили у Першому ТМО.

«Він отримав 80% опіків тіла через дефіцит з пальним. Сьогодні ситуація із паливом в країні змушує людей купувати бензин «про запас», часто забуваючи про правила безпеки. Наш пацієнт зберігав пальне у старій каністрі, яка, як виявилось, протікала», – пишуть в лікарні. 

Читайте також: Українці, які евакуюються із зони бойових дій, зможуть отримати випалти на вокзалі у Львові

Вибух спричинив звичайний недопалок сигарети. На щастя, поруч були рідні, які вчасно загасили вогонь, тим самим зберегли життя чоловіку.

Пацієнт уже переніс три операції і стан його критичний, але стабільний. За його життя борються медики, використовуючи найсучасніші методи лікування важких опіків. Зокрема, спеціальне штучне покриття супратель для лікування глибоких опіків, що сприяє швидкому загоєнню ран.

Попереду у чоловіка ще кілька операцій та важка реабілітація. І хоча зараз все його тіло вкрите пов’язками, він не втрачає віри у те, що все буде добре.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!