На Львівщині чоловіка підозрюють у двох десятках випадків розбещення дітей

2399 0
Дії він вчиняв стосовно неповнолітніх хлопців і дівчат віком від 8 до 13 років.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На Львівщині 63-річного чоловіка з Жовкви Миколу Думича підозрюють у 19 випадках насильства та розбещення. Його затримали у березні цього року. Звинуваченому загрожує довічне ув'язнення. Про це пише Zaxid.net.

За даними видання, у квартирі чоловіка знайшли щоденник, в якому він записував імена та прізвища усіх дітей, яких він запрошував до себе додому. Вперше у розбещенні дітей Миколу Думича запідозрили ще у 90-х роках. Але тоді офіційно нічого так і не довели. Наразі підозрюваний перебуває у СІЗО.

Читайте також: Розголос – шанс до покарання насилля. Історія 12-річного хлопчика у Львові

Інформацію про те, що чоловіка зловили на «гарячому» у березні, Тvoemisto.tv підтвердили джерела в обласній прокуратурі.

Слідчі з'ясували, що за останні два роки підозрюваний був причетний до 19 епізодів з розбещення або сексуального насильства стосовно неповнолітніх. Йдеться про розбещення, сексуальне насильство, зберігання дитячої порнографії, примушування до вступу в статевий зв’язок, згвалтування.

Чоловіка будуть судити одразу за п’ятьма статтями ККУ: 156, 153, 301.1, 154, 152. 

«Викрити фігуранта вдалося завдяки зверненню до поліції батька хлопчика, друг якого став жертвою цієї особи. Правоохоронці встановили стеження за підозрюваним і зловили його на «гарячому» ще у березні. Дитині шкоди не було завдано.

Перший епізод зафіксований з осені 2019 року. Затриманого звинувачують у наступних статтях: ч. 2 ст. 156 – дев'ять епізодів, ч. 6 ст. 153 – чотири епізоди, ч.1 ст. 301.1 – один епізод, ч.1 ст.154 – один епізод, ч.6 ст. 152 – три епізоди. Дії він вчиняв стосовно неповнолітніх і хлопців, і дівчат віком від 8 до 13 років», – розповіли Tvoemisto.tv у прокуратурі.

Чоловіку загрожує довічне ув’язнення.

Анна Чистякова

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!