На Львівщині чоловіка підозрюють у вбивстві безпритульного собаки

825 0
Чоловік наніс тварині численні удари розбитою скляною пляшкою.
Фото умовне

Фото умовне

На Львівщині повідомили про підозру 32-річному чоловіку за фактом жорстокого поводження з тваринами. Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

За даними слідства, підозрюваний в серпні цього року на одній із вулиць Кам’янки-Бузької вбив безпритульну собаку. Чоловік наніс тварині численні удари розбитою скляною пляшкою, після чого руками задушив її.

Наразі тривають слідчі дії.

Читайте також: Мешканцю Львівщини загрожує до 8 років ув'язнення за постріл у собаку

Нагадаємо, що у Львові в ЛКП «Лев» вночі з п'ятниці на суботу, 3 червня, евтаназували двох здорових собак. На це не було жодних підстав. За результатами службового розсліжування, довели вину колишньої в.о. керівниці Олени Іващенко та головного лікаря Ярослава Мухи, їх звільнили. Вже 13 червня Львівська міськрада оголосила відкритий конкурс на посаду керівника комунального підприємства.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!