На Львівщині чоловіка вкусила змія. Як вберегтися

731 0
Чоловік потрапив до лікарні у стані середньої важкості.
Фото умовне

Фото умовне

У селі Тарнавка Самбірського району, що на Львівщині, місцевого жителя вкусила змія. Чоловік потрапив до лікарні у стані середньої важкості. Про це повідомили в ГУ ДСНС Львівської області.

«2 липня о 18:14 до рятувальників надійшло повідомлення, що в Сколівську центральну районну лікарню поступив чоловік, 1979 року народження, житель с. Тарнавка Самбірського району, з діагнозом – укус змії третього пальця лівої кисті. Стан потерпілого – середньої важкості», – йдеться у повідомленні.

Як вберегтися:

  • бути уважними у місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс;

  • якщо випадково побачили змію поряд із собою – не панікувати, не наближатися і не робити різких рухів, а спокійно відійти. (у плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів);

  • вирушаючи у ліс, краще взувати високе, щільне взуття, котре змія не прокусить.

Нагадаємо, що від укусів змії у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі лікують двох підлітків із Львівщини. Цьогоріч уже четверо дітей до 18 років звернулись до лікарні після укусу плазунів. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!