Козицький прокоментував звуки вибухів на Львівщині. Оновлено

19587 0
Вранці в області оголошено повітряну тривогу.

У Львівській області вранці, 31 жовтня, оголошено повітряну тривогу. Мешканці повідомляють про звуки вибухів. 

Джерело: голова ОВА Максим Козицький

«Над Львівщиною збили ракети ворога. Деталі згодом. Залишайтесь в укриттях», – повідомив Козицький.

Згодом очільник Львівщини повідомив, що над Львівщиною збили три ракети окупантів. Руйнувань і постраждалих вдалося уникнути.  Раніше голова ЛОВА закликав мешканців залишатися в укриттях, оскільки загроза ракетного удару триває. 

Читайте також: ДСНС знову попереджає мешканців Львівщини про високу ракетну небезпеку

Також мер Львова Андрій Садовий закликав мешканців залишатися у безпечному місці до закінчення повітряної тривоги. 

«Сили ППО, які при такій туманній погоді збивають ракети, без перебільшення – титани. Друзі, залишайтесь у безпечному місці до завершення повітряної тривоги! Ворог біситься, бо знає, що нас не перемогти. Будьте уважними! Довіряйте та поширюйте інформацію лише з перевірених та офіційних джерел! Донатьте на ЗСУ! Підтримуйте рідних та Українську армію», – написав Андрій Садовий.

Додамо, що Державна служба з надзвичайних ситуацій України попереджає мешканців про високу загрозу ракетних ударів 31 жовтня. Повідомлення надсилають на мобільні телефони мешканців.

Нагадаємо, вранці, 31 жовтня, по всій Україні було оголошено повітряну тривогу. У низці областей чути звуки вибухів, у очільники ОВА повідомляють про роботу ППО. 

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!