На Львівщині чути вибухи, мешканців просять не покидати укриття

48836 0
Станом на зараз відбою повітряної тривоги ще не було.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

На Львівщині о 8:20 було чутно кілька вибухів. Очільник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що в області працюють сили протиповітряної оборони, однак мешканцям радять не покидати укриття до відбою тривоги. Пізніше стало відомо, що в двох населених пунктах у Золочівському районі виникли пожежі.

За словами депутата Львівської міськради Ігоря Зінкевича, попередньо все відпрацювали сили ППО України, а уламки впали в Львівській області. Усіх закликають дочекатися повідомлень від офіційних джерел та не фотографувати, не знімати на відео і не викладати в інтернет вибухи та обстріли ворога. Таке «блогерство» може тягнути за собою людські жертви і кримінальну відповідальність «блогерів».

Читайте також: Пожежу на нафтобазі у Львові внаслідок обстрілу гасили понад 13 годин

Нагадаємо, що сирени про повітряну тривогу на Львівщині сьогодні, 25 квітня, пролунали о 7:21. Станом на 8:41 відбою ще не було. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!