На Львівщині до кінця року перекриють трасу Жовква-Ковель. Схема об’їзду

3099 0
Це зроблять у зв’язку з ремонтними роботами.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На Львівщині перекриють ділянку автомобільної дороги Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква. Про це повідомила Львівська ОВА.  

«У зв’язку із проведенням ремонтних робіт на мостовому переході через р. Рата в Великі Мости з 14:00 5 вересня до 22 грудня цього року перекриють рух на автомобільній дорозі загального користування державного значення Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква», – йдеться у повідомленні.  

Читайте також: Через веломарафон на Львівщині обмежать рух транспорту. Схема об’їзду

Схема об’їзду:

Нагадаємо, що на дорогах Яворівської громади починаючи з 1 вересня на три дні обмежать рух транспорту через веломарафон.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!