На Львівщині директор підприємства заволодів 3,5 млн грн бюджетних коштів

1411 0
Директор підробив офіційні документи та розтратив чуже майно.
фото: прокуратура львівської області

фото: прокуратура львівської області

На Львівщині директор товариства заволодів грошовими коштами комунального підприємства. Йому інкримінують розтрату чужого майна та службове підроблення офіційних документів. Про це повідомила пресслужба прокуратури Львівської області. 

Як йдеться у повідомленні, у грудні 2022 року між одним із комунальних підприємств та приватним підприємством було укладено договір, умовами якого фірма фігуранта зобов’язувалась поставити і зберігати гранітний щебінь та вапняк у визначеному розмірі. Проте, вказані товари у передбачених обсягах не були поставлені. Попри це, фігурант вніс до офіційного документа – акту прийому-передачі неправдиві відомості, де значно завищив фактичну кількість поставленого товару. Комунальне підприємство перерахувало кошти суб’єкту господарювання і внаслідок таких дій територіальній громаді завдано збитків на суму близько 3,5 млн грн.

Читайте також: Правоохоронці повідомили деталі затримання посадовця міської ради

Нагадаємо, директор товариства зі Львівщини запропонував хабар начальнику одного з відділів Головного управління Національної поліції у Львівській області. Чоловік хотів закрити кримінальне провадження за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди за участю його працівника. А також зняти арешт з вантажного транспортного засобу.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!