На Львівщині готуються до третього етапу вакцинації від Covid-19. Хто може записатися

3753 0
У Львівському обласному центрі громадського здоровя пояснюють, хто може отримати щеплення від коронавірусу під час третього етапу.
Фото: Reuters

Фото: Reuters

На Львівщині проводять підготовку до третього етапу вакцинації від коронавірусної інфекції. Наразі триває другий, під час якого можуть вацинуватися люди віком від 80 років і старші.

Читайте також: «Я вакцинуюсь, бо…». Історії львів'ян, які отримали щеплення від коронавірусу

У Львівському обласному центрі громадського здоров'я пояснюють, хто може отримати щеплення від коронавірусу під час третього етапу:

  • люди віком 65-79 років;
  • працівники галузі освіти;
  • працівники структур державної безпеки (Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Національна поліція України, Національна гвардія України, Служба безпеки України, військовослужбовці Збройних Сил України, Міністерство внутрішніх справ України).

 

Читайте також: На щеплення від Сovid-19 можна буде записатися. МОЗ пояснює, як це зробити

Якщо ви належите до працівників освіти або структур безпеки, то радять повідомити керівництво про намір вакцинуватись. Коли ж належите до цільової групи за віком, то можна звернутися до свого сімейного лікаря для внесення у списки на вакцинацію.

Нагадаємо, що у січні в Україні затвердили план вакцинації проти коронавірусу, який складається з п'яти етапів. Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко запевняв, що до кінця 2021 року вакцинуватися зможуть всі охочі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!