На Львівщині хочуть збудувати конкурента «Буковелю»

9953 4
Власник ПАТ «Концерн "Галнафтогаз"» (Київ), що розвиває мережу АЗС «ОККО», Віталій Антонов починає будівництво цілорічного гірськолижного курорту в селі Славське на Львівщині.
rakhivnews.in.ua

rakhivnews.in.ua

Про це пише видання Mind.ua. «З 1 січня цього року в Славському зареєструвався великий платник податків – компанія "ОККО-Рітейл". Вони платять до бюджету Сколівського району близько 3,2 млн грн щомісяця. У планах інвестора  будівництво інфраструктури і комплексу для відпочинку, створення літньо-зимового курорту», – розповів виданню депутат Сколівської райради Михайло Лучинець.

Параметри проекту, як і обсяг інвестицій, в OKKO Group наразі не розкривають. «У нас є майстер-план від австрійської компанії-проектанта. Зараз його аналізуємо і уточнюємо. Поки що проект перебуває лише на етапі feasibility study», – йдеться у відповіді прес-служби компанії OKKO Group на запит Mind.

За даними видання, компанія вже отримала ділянки в межах гірського масиву в оренду на 30 років (у районі Нижньої і Верхньої Рожанки). У 2019 заплановано здачу першої черги об'єкта. «Згідно з попереднім ТЕО, заплановано близько 75 км лижних трас, а орієнтовна сума інвестицій  EUR500 млн. Але, зрозуміло, поетапно. Адже "Буковель" будували не один рік і він досі розширюється», – процитовано слова екс-глави Сколівської РДА Ігоря Свистуну.

Читайте також: Зі Львова – на лижі. 7 популярних гірськолижних курортів. Траси, ціни, особливості

Натомість в ОККО зазначають, що не мають наміру самі забезпечити всю суму інвестицій. «Ми розраховуємо на прихід співінвесторів у цей проект. За попередніми оцінками, термін його реалізації становитиме три роки від початку будівництва. Зрозуміло, що воно буде неможливо без співпраці з місцевою владою та використання об'єктів місцевого ЖКГ. Водночас поява в Славському нового сучасного центру відпочинку позитивно позначиться на електро-, водопостачанні, допоможе створити нові робочі місця», – повідомили виданню в прес-службі.

ПАТ «Концерн Галнафтогаз» у 2016 році збільшив чистий прибуток у 4,1 раза – до 316,72 млн грн, а його виторг скоротився на 23,5% – до 4 млрд 168,71 млн грн. «Концерн "Галнафтогаз"» управляє однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. Станом на кінець 2016 року до неї входили 404 АЗС під брендом «ОККО». Мажоритарним акціонером компанії є Віталій Антонов. Серед міноритарних акціонерів – Європейський банк реконструкції та розвитку, пише агентство «Інтерфакс».


Читайте також:
15 Вересня, 2017 15:49
Ingrid Грошы прапанова крэдыту тым, мае патрэбу ў тэрміновай. 100.000 рублёў 10.000.000 рублёў. Для атрымання больш падрабязнай інфармацыі, звяжыцеся са мной праз мой адрас электроннай пошты: ( [email protected] )
15 Вересня, 2017 15:47
Ingrid Прывітанне ўсім,
Вы знаходзіцеся ў фінансавых патрэбах для дасягнення сваіх жыццёвых мэтаў. У вас няма рэсурсаў для гэтых праектаў, таму я прапаную вам магчымасць прыйсці даваць грошы на гэтыя праекты. 100.000 да 10.000.000 Рубель Рубель тым, у стане заплаціць у тым ліку бізнес-банкруцтваў. Вось мой адрас электроннай пошты ( [email protected] )
15 Вересня, 2017 15:45
Ingrid Прывітанне вам
Я чалавек, які прапануе грашовыя крэдыты людзям, якія жывуць у нястачы і ў стане пагасіць на працягу разумнага перыяду часу. 100.000 да 10.000.000 Рабле Рабле ўсіх людзей у тэрміновай неабходнасці. Для атрымання дадатковай інфармацыі, вось мой адрас электроннай пошты ( [email protected] )
15 Вересня, 2017 15:44
Ingrid Прывітанне ўсім вам. грошы крэдыт прапануюць тым, хто мае патрэбу. 100.000 да 10.000.000 Рубель Рубель да ўсіх тых, хто мае патрэбу, і быць у стане пагасіць у разумны тэрмін. Вось мой адрас электроннай пошты ( [email protected] )
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!