На Львівщині маршрутка в'їхала у причеп. Є травмовані

2333 0
У Стрийську центральну районну лікарню госпіталізували трьох людей. Обставини та причини аварії встановлюють.
фото: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДСНС УКРАЇНИ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

фото: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДСНС УКРАЇНИ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Учора ввечері поблизу Стрия трапилась аварія, у якій постраждали семеро людей. Вантажівка злетіла у кювет, а в її причеп, що залишився на дорозі, в’їхала маршрутка. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

«У п’ятницю 10 грудня о 21:54 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Верчани Стрийського району відбулось зіткнення автобуса «Mercedes» з вантажним автомобілем «Volvo». На момент зіткнення в автобусі перебувало 20 людей. Як з’ясувалось, на місці події внаслідок ДТП травмовано 7 осіб з автобуса, водія автобуса затиснуло деформованими конструкціями», – йдеться у повідомленні.

Після огляду медиків у Стрийську центральну районну лікарню госпіталізували трьох людей. Обставини та причини аварії встановлюють.

У департаменті цивільного захисту ЛОДА повідомляють, що вантажівкою кермував 43-річний водій, мешканець села Верчани. Він не впорався з керуванням і злетів у кювет, але причеп відчепився, залишився на проїжджій частині. У нього в’їхала маршрутка Mercedеs. Нею кермував 45-річний житель Стрийського району.

Нагадаємо, що синоптики попереджають про ускладнення погодних умов у ці вихідні. На неділю прогнозують снігопади і хуртовини, попереджають про помаранчевий рівень небезпечності. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!