На Львівщині майже 1.5 тис. учнів розпочнуть навчальний рік дистанційно

790 0
У такій формі працюватимуть 5 шкіл області.
Фото: профспілка

Фото: профспілка

У 2023-2024 навчальному році на Львівщині до шкіл підуть 294 тис. учнів. З них 227 тис. отримуватимуть знання очно, проте 1470 – дистанційно. Про це на брифінгу повідомив директор Департаменту освіти і науки Львівської ОВА Олег Паска. 

«В цих умовах очно навчатимуться 227 тис. учнів та 1470 – дистанційно. У такій формі працюватиме 5 шкіл. У змішаній формі навчатимуться понад  64 з половиною тис. учнів – в основному в містах, таких як Львів, Самбір, Дрогобич», – зазначив він. 

Варто зазначити, що в законодавстві такої форми навчання як «змішана» немає. Фактично, вона поєднує в собі очну та дистанційну. 

Читайте також: Львівським школам рекомендують обмежити використання телефонів учнями під час навчання

Також Олег Паска розповів, що цьогоріч закрилось 19 закладів середньої освіти та 15 філій. Окрім цього, освітній ступінь понизили 24 школи та філії.

Нагадаємо, що, цього року близько восьми тисяч дітей вперше сядуть за парти львівських шкіл. Це майже стільки ж першокласників, як і минулого року. Які зміни чекають на них та батьків читайте за посиланням

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!