На Львівщині мікроавтобус збив 10-річну дівчинку. Її госпіталізували

624 0
Правоохоронці встановлюють обставини події.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 червня, близько 08.45, на автодорозі «Львів-Шегині» у Мостиськах. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, водій мікроавтобуса «Opel Movano», 32-річний житель Івано-Франківської області, здійснив наїзд на пішохода, десятирічну місцеву мешканку. Внаслідок ДТП дівчинка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Читайте також: У Львові потяг збив на смерть студента

За фактом слідчі відділення поліції №1 Яворівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, що у селі Пасіки-Зубрицькі, що біля Львова, сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії зіткнулися водій автомобіля та мотоцикліст.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

ТЕГИ: ДТП

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!